Rólunk

Cégünk több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik web és szoftver fejlesztés, valamint online és offline marketing megoldások kivitelezésében egyaránt. Ügyfeleink igényeit szem előtt tartva folyamatosan bővülő szolgáltatási körrel rendelkezünk, melynek célja az üzleti hatékonyságot támogató weboldalak és folyamatvezérlési rendszerek, valamint ezek hatékonyságát növelő marketing-kampányok menedzselése.

Bízunk abban, hogy hamarosan Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Szolgáltatásaink

Weboldal tervezés és készítés

Weboldal tervezés és készítés

Az aktuális trendeknek / egyedi igényeknek megfelelően elkészítjük a weboldalad grafikai megjelenését, melyet könnyen kezelhető adminisztrációs rendszerben készítünk el.

Webáruház készítése

Webáruház készítése

A termékeknek és a célcsoportnak megfelelően alakítjuk a webáruház struktúráját, továbbá számos kiegészítő modul integrálását elvégezzük, mint például online fizetési megoldások és hírlevélküldés.

Egyedi webes megoldások

Egyedi webes megoldások

Egyedi, vállalaton belüli kommunikációt segítő rendszerek fejlesztésében is magas fokú tapasztalattal rendelkezünk, így komplexebb megoldásokat tudunk nyújtani ügyfeleink részére.

Professzionális képszerkesztő és kezelő rendszer

Professzionális képszerkesztő és kezelő rendszer

Weboldalba és mobil alkalmazásokba ágyazható dobozos megoldást nyújtunk webshopok, webes szolgáltatók számára összetett képek szerkesztéséhez és ezen képek kezeléséhez. A szolgáltatás éves licensszel bérelhető.

Online marketing - reklámkampány

Online marketing - reklámkampány

A weboldal átadását követően kiemelten fontos, hogy az oldal el is érje a célját, a célközönségét. Ennek érdekében rövid-és hosszú távon célzott marketing kampányokat állítunk össze.

Domain regisztráció, Tárhelyszolgáltatás

Domain regisztráció, Tárhelyszolgáltatás

A weboldalak készítésekor elengedhetetlen a domain név vásárlás és üzemeltetés. Ebben is segítséget nyújtunk, levesszük válladról az ezzel járó adminisztrációs feladatokat.

432

Elégedett
ügyfél

579

Elkészült
weboldal

7500

Havonta elvégzett
munkaóra

Portfóliónk

The Foodster

Arculattervezés, Online ételrendelést közvetítő weboldal készítése, termékmenedzsment

Megtekintés

Poziteam

Arculattervezés, online termékkatalógus weboldal készítése

Megtekintés

MAHART Passnave

Weboldal design tervezése, weboldal elkészítése

Megtekintés